Beauty

Batiste Droogshampoo Light & Blonde

Batiste Light & Blonde

De Droogshamoo van Batiste doet al veel voor je haar (ideaal om het op te frissen of volume te geven tussen twee wasbeurten in), en nu is er voor blondines nog een extra reden om voor dit merk te kiezen. Wij laten je de nieuwe Bastiste Light & Blonde zien, met ‘a hint of colour’.

Batiste Light & Blonde

Droogshampoos staan erom bekend dat ze een wat witte, grauwe laag om je haar kunnen achterlaten. Voor brunettes een ramp, want dat ziet er niet uit, en dus introduceerde Batiste (net als een aantal andere merken) speciaal voor hen al een donker gekleurde variant.

Nu zijn de blondines aan de beurt, want ook op blond haar is een witte waas niet je van het. Batiste Light & Blonde belooft het haar te verfrissen zoals je dat gewend bent van Batiste, maar bevat daarnaast kleurpigmenten die iedere kleur blond mooier maken, en daarnaast een uitgroei kunnen maskeren. De spray bevat behoorlijk wat kleur, zoals je op de tissue op onze foto kunt zien.

Nu zijn wij zelf niet blond, dus al deze voordelen uitgebreid testen konden we niet, maar wat Light & Blonde in onze highlights spuiten kon natuurlijk wel. En verhip, het spul doet inderdaad wat. Het maakt het haar nog steeds wat mat, iets wat niet te vermijden is met droogshampoos, maar ook wat lichter. Verwacht geen spectaculaire resultaten, en als je een uitgroei hebt zul je deze toch echt op korte termijn moeten laten bijwerken, maar het maakt de overgang tussen licht en donker wel wat minder opvallend.

Batiste Light & Blonde

Heb je heel witblond haar of een sterke voorkeur voor astinten zouden wij het niet aandurven (al was je het effect natuurlijk zo weer uit!), maar ben je een andere tint blondine, en je gebruikt graag droogshampoo, dan is het zeker het proberen waard. Batiste Light & Blonde kost €5,89 en is te koop bij Kruidvat.