Beauty winnen

Afgelopen: In bad met Dr. Hauschka (+WIN!)

Onlangs introduceerde Dr. Hauschka vier nieuwe badproducten. Nu de herfst is losgebroken wilden wij die maar wat graag proberen én uitdelen!

Het badassortimemt bestaat uit de klassieker Salie Bad en vier nieuwe varianten, die perfect aansluiten op de geurwereld van de andere Dr. Hauschka producten. Er zijn twee romige badcrèmes, Rozen en Moor Lavendel en twee badoliën, Amandel en Citroen Lemongrass.

De badcrèmes zijn heel bijzonder. Redelijk dik, en absoluut romig, maar eenmaal in je bad vooral extreem zacht een olieachtig, op een zeer verzorgende manier. Wij genoten van de ontspannende Moor Lavendel variant, zeker na een stressvolle dag, maar werden nog veel blijer van de Rozen variant. Alsof je plaatsneemt in een heerlijk geurige rozentuin in volle bloei. Het is dat het badwater uiteindelijk afkoelt en je vingers beginnen te rimpelen, anders zou je hier gerust dagen in kunnen blijven zitten. Fijn detail: er is amandel-en avocado-olie gebruik voor deze badcrème, beiden extreem voedend voor de huid.

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

Ook de twee badoliën mogen er zijn. Amandel staat bekend als echte verwennerij voor je huid, en ook de geur is niet te weerstaan. Wees niet bang voor marsepein gedachten, deze amandel is vloeibaar, luxe en fris, echt onweerstaanbaar. Het Citroen Lemongrass bad tenslotte gebruik je op de momenten dat je wel wat nieuwe energie kunt gebruiken. Naast een fris gevoel zorgt de zonnebloemolie ook voor een lekker zacht velletje.

Het is duidelijk, wij zijn groot fan van deze nieuwe badproducten van Dr. Hauschka. Ben jij ook enthousiast geworden? Dat komt goed uit! Geef in het onderstaande formulier in welke variant jouw voorkeur heeft, en misschien ontvang je hem binnenkort!

Deze actie is afgelopen.