Beauty Kids

Back to school met HEMA Beauty

hema markers

Kijk, dat vinden we nou echt leuk van HEMA. Hun nieuwe Back to school beauty-producten zou je zo in je etui stoppen!

Goed kijken

Wees eerlijk. Toen jij de foto voor het eerst zag dacht je dat je hier ‘gewone’ stiften zag, onmisbaar op een gemiddelde schooldag. Maar dit zijn geen gewone stiften, dit zijn stiften die je mooier maken.

hema markers

Kleuren maar

Zelfs met de dop eraf zien deze stiften er niet uit als make-up, maar echt, ze zijn volledig veilig om op je gezicht te gebruiken. Wel zijn ze allemaal op ‘inktbasis’, dus geen romige texturen. Dat is zeker handig bij de Mark my lips; hiermee kleur je ’s morgens je lippen in, en doordat de inkt in je huid trekt blijft hij de hele dag prima zitten. Kissproof, lunchproof… hartstikke handig! Vind je het er wat droog uitzien? Breng er gedurende de dag zo nu en dan wat lipgloss overheen aan om je lippen te laten spinnen.

Ook Mark my eyes en Mark my brows werkt op deze manier. Bij de Mark my eyes eyeliner is de punt mooi spits, zodat je een strak lijntje kunt trekken, terwijl Mark my brows je wenkbrauwen in 1 strook een stuk voller en sterker gekleurd laat lijken.

hema markers

Koopje

Deze leuke stiften kosten maar 4 euro per stuk, en zijn er in verschillende varianten (Mark my eyes in zwart, Mark my lips in 4 kleuren, Mark my brows in 3 kleuren). Zo wordt het nieuwe schooljaar een stuk leuker een kleurrijker!