Beauty

BaByliss maakt wafelhaar weer hip!

Iedereen die in de jaren ’80 is opgegroeid kent vast en zeker de wafeltjes trend nog wel, qua haar. We hebben nieuws voor je: het kan weer!

Het is zoiets waar je even met opgetrokken wenkbrauwen naar kijkt. Hadden we die wafelijzers voor haren niet heel lang geleden afgezworen? Wegens behoorlijk negatieve effecten op je haardos, zowel op de korte als lange termijn.

Nu liggen de eighties al weer een tijd achter ons, en weten we inmiddels: less is more. En dus gebruiken we het wafelijzer niet meer om ons hele haar, van boven tot onder, strak in de golfjes te zetten, en komen we al hélemaal niet op het idee om er vervolgens een felgekleurd elastiek in te draaien. Nee, we gaan er met beleid mee om.

BaByliss heeft de Pro Crimp, een wafelijzer van deze tijd. Met keramische platen die je haar liefhebben (al moet je hem natuurlijk niet iedere dag gebruiken), en volop suggesties om wafeltjes op een leuke manier in je haar te verwerken (zie de afbeeldingen). Dus niet je hele haar, maar alleen de onderkant, of zo hier en daar een lok. Daar kunnen we mee leven!

babylissprocrimp2

Het apparaat is eenvoudig in gebruik, aanzetten, op laten warmen, je haar ertussen, en klaar. Grootste uitdaging is om een mooi ‘patroon’ te maken, de juiste plukken te pakken en er kortgezegd netjes mee aan de slag te gaan. Maar da’s een kwestie van oefenen! Misschien een beetje too much voor iedere dag, maar hartstikke leuk om je kapsel een bijzondere twist te geven voor een feestje!