Beauty

Aveda Hand Relief Night Renewal Serum: een serum voor je handen

Aveda Hand Relief Night Renewal Serum

Een serum voor je gezicht, dat kennen we. Een lekkere dosis extra verzorging. Maar voor je handen? Aveda Hand Relief Night Renewal Serum is nieuw!

Aveda Hand Relief Night Renewal Serum

Leuk hoor, al die producten die ervoor zorgen dat ons gezicht er jonger en strakker uit blijft zien. Maar met een beetje pech is al die moeite voor niks zodra men een blik op je handen werpt. De huid hier heeft heel wat te lijden van omgevingsfactoren als zon, kou en water, en verraadt dus feillos je werkelijke leeftijd. Of, oh horror, telt daar zelfs nog wat jaartjes bij op.

Aveda Hand Relief Night Renewal Serum belooft de huidveroudering op de handen aan te pakken, en kiest daarvoor het moment dat je handen (eindelijk!) rust krijgen: de nacht.

Schoonheidsslaapje

Tijdens de nachtrust is de temperatuur van de huid gemiddeld wat hoger dan overdag, waardoor een vochtinbrengend product beter zijn werk kan doen. Natuurlijk kun je flink smeren met een handcrème voor het slapen gaan, maar een wat geconcentreerder product levert natuurlijk betere resultaten op. Tijd voor een serum dus!

Aveda Hand Relief Night Renewal Serum bevat 97% natuurlijke ingrediënten, als melasse, zoethout, verschillende plantenextracten en saliczuur, afgeleid van wintergroen. Deze cocktail van werkzame stoffen verminderen pigmentvlekjes en egaliseren de huid (lange termijn) en geeft de huid een zacht en glad gevoel (korte termijn).

Hoe gebruik je het?

Net als op je gezicht, is een serum op je handen er ter ondersteuning van je normale verzorging. Voor het slapen gaan breng je het serum in een dun laagje aan over je handen (1 keer pompen zou genoeg moeten zijn), en vervolg je met het aanbrengen van je handcrème (Aveda adviseert uiteraard de handcrème uit de Hand Relief lijn, die goed samenwerkt met dit serum). Vervolgens sluit je je ogen, om ‘s ochtends met heerlijk zachte, verzorgde handen weer wakker te worden.

Na één nacht, zeker in de herfst als je handen het zwaar hebben, voelt de huid al soepeler aan, en lijkt hij beter tegen een stootje te kunnen. Waar een handcrème altijd maar een uurtje lijkt te werken, werkt Aveda Hand Relief Night Renewal Serum lekker lang door. Gebruik je het wat langer, dan zul je zien dat je handen er ook beter uit beginnen te zien, de rimpeltjes lijken minder diep te worden, en de huid oogt in het algemeen jonger. Meer informatie, en verkoopadressen, vind je op de site van Aveda.