Beauty

Aussie Repair Miracle

Aussie Repair Miracle

Ken je de 3 Minute Miracle Reconstructer van Aussie? Nu zijn er ook een shampoo en conditioner die hierop geïnspireerd zijn, wij probeerden ze uit.

Aussie Repair Miracle

Onder de naam Aussie Repair Miracle zijn er nu een shampoo en conditioner die hetzelfde doen als de 3 Minute Miracle Reconstructer: je haar handelbaar maken, zodat je er verder weinig omkijken naar hebt. ‘For all kinds of naughty hair’, zo luidt de slogan, en beter zouden we het niet kunnen verwoorden.

Niet zwaar

Veel producten die beloven je haar te herstellen, maken het ook direct futloos en zwaar. Direct na het gebruik van de shampoo valt op dat dat nu niet het geval is. Ons haar voelt echt schoon, zonder achtergebleven glibberig laagje. Heerlijk! Heb je erg droog haar, dan kun je misschien wat in de stress schieten, want het kan nu wat stug aanvoelen, maar dat is het moment om de conditioner erbij te pakken. Die tovert je droge lokken direct om in soepel vallend haar, ook nu weer zonder het te verzwaren of de indruk te wekken dat je het product nooit helemaal uitgespoeld krijgt.

Direct na het eerste gebruik is ons haar al handelbaarder, zachter, zonder volume te verliezen of futloos te worden. Ideaal!

3 Minute Miracle Reconstructer

De Aussie Repair Miracle producten zijn er gekomen na het succes van de 3 Minute Miracle Reconstructer, dus die mag in onze test natuurlijk ook niet ontbreken. Deze onmisbare fles is er voor de momenten dat je haar écht niet doet wat je wilt, of wanneer je er niet zo lief mee bent omgesprongen. Is je haar droog of onhandelbaar door de zon, kleuren of een gebrek aan verzorging? Laat een flinke scheut een paar minuten (3, zoals in de naam, maar het mag ook best korter of langer) inwerken, uitspoelen, en kijk aan, alles is vergeven en vergeten. Altijd in huis hebben voor eerste hulp bij haarstress!