Beauty

Ariane Inden: Summer Bronze Mediterranee

Bij het zien van de fles Summer Bronze Mediterranee van Ariane Inden schrokken we even. Als we op Lifestylelog een item plaatsen over zelfbruiners vermelden we er meestal nog maar eens bij dat je daar tegenwoordig écht gewoon bruin van wordt, in plaats van oranje, maar de kleur van deze fles deed toch even anders vermoeden!

Gelukkig viel dit alles mee. Summer Bronze Mediterranee is een prettige, niet vette, gel die zowel voor gezicht als lichaam te gebruiken is. Het effect is subtiel, maar nadat we de gel een dag of 3 gebruikten wel heel goed zichtbaar. Daarna brachten we, zoals aangeraden in de bijsluiter, 1 a 2 maal per week nog een ‘onderhoudsdosering’ aan, om het kleurtje ook vast te houden. Als je het zorgvuldig aanbrengt heb je geen last van vlekken, en afgeven heeft het bij ons ook niet gedaan.

Wil je vooral snél flink bruin worden, kies dan voor de Intense uitvoering. Zelfde soort product, maar dan met het resultaat van een paar dagen flink bakken in de zon. Beide producten kosten 54 euro, en zijn te koop via de website en de salons van Ariane Inden.