Beauty Celebs

ARI by Ariana Grande

ARI by Ariana Grande

Je bent geen echte wereldster als je geen eigen geur hebt. En aangezien Ariana Grande hot is, en haar populariteit alleen maar toeneemt, viel het te verwachten dat ook zij haar eigen parfum zou krijgen. Wij probeerden hem uit!

ARI by Ariana Grande

Alles wat Ariana Grande aanraakt verandert in goud. Grammy nominaties, een dubbel platinum album en talloze succesvolle singles zorgden al voor miljoenen volgers op social media. Vooral bij tienermeisjes is deze eigenzinnige en energieke ster mateloos populair, en het is dus geen verrassing dat haar eau de parfum ARI zich vooral op die doelgroep richt.

Zoet

Als je ARI by Ariana Grande in één woord zou moeten omschrijven, dan zou dat absoluut ‘zoet’ zijn. Een zoete verpakking, een zoet roze flesje met grappig pluche detail, en bovenal een zoete geur. Veel fruit, bloemen en zelfs marshmallow zorgen ervoor dat de geur een vrolijk feestje is geworden, dat zeker in de smaak zal vallen bij de jonge doelgroep.

ARI by Ariana Grande

Opvallend is de kwaliteit van de geur, hij vervliegt niet snel en ruikt behoorlijk sterk, iets wat bij veel concurrerende celebs wel eens anders is. Een prima eau de parfum dus, dat voor €29,95 exclusief te koop is bij Douglas. Wij tippen hem alvast als veelgevraagd cadeau voor de feestdagen.