Beauty

Andrélon Pink Get The Volume

Andrélon Pink Get The Volume

Vraag vrouwen naar hun grootste haarwens, en ‘volume’ zal meestal het antwoord zijn. Wij voegen daar graag het woordje ‘blijvend’ volume aan toe, want volume in je haar krijgen is één, het er ook in houden is weer een heel ander probleem.

Om je daarmee een handje te helpen introduceert Andrélon binnen het ‘Pink’ assortiment nieuwe Get The Volume producten. Wij probeerden ze uit.

Andrélon Pink Get The Volume Root Boosting Spray

Sta jij soms ook eindeloos te föhnen om volume in je haar te krijgen, om het 10 minuten erna weer genadeloos in te zien zakken? Je bent de enige niet! De oplossing ligt in het gebruik van het juiste stylingproduct.

Get The Volume Root Boosting Spray is de oplossing. Vroeger noemden ze dit een ‘föhnlotion’ en werd het vooral door oudere dames gebruikt, maar inmiddels heeft iedere vrouw door hoe handig dit soort sprays zijn, en zijn ze er gelukkig ook in een trendy jasje. Je brengt deze volumeboost aan op vochtig haar, zo dicht mogelijk bij de wortels. Doe het pluk voor pluk, en gebruik je vingers om het goed te verdelen, zodat het effect overal op je haar even sterk is. Daarna goed föhnen en… wow. Heel veel volume, en het goede nieuws: na 10 minuten is dat er nog steeds.

Andrélon Pink Get The Volume

Andrélon Pink Get The Volume Hairspray

Eindelijk het volume wat je wilt, maar kan een beetje extra bescherming daarvan geen kwaad? Tijd voor hairspray! Gebruik bij voorkeur de Get The Volume Hairspray uit dezelfde lijn, zodat je zeker weet dat je haar niet wordt verzwaard of plakkerig wordt. Deze spray maakt je haar niet hard en is makkelijk uit te borstelen, en dient vooral voor het behoud van volume. Een ideaal duo met de Root Boosting Spray!