Beauty

Andrélon hairsprays zijn vernieuwd: voor ieder moment de juiste soort

De ene hairspray is de andere niet. De ene keer wil je er eentje die je kapsel ook bij orkaankracht in model houdt, de andere keer zoek je lichte fixatie en glans.

Reden voor Andrélon om hun assortiment hairsprays onder handen te nemen. De sprays hebben op de verpakking nog duidelijker vermeld waar ze voor bedoeld zijn, ruiken anders, hebben een vernieuwde inhoud en ook is er een nieuwe variant.

Schitterende glans

De nieuwkomer in deze range, Schitterende Glans Hairspray, is precies wat we nog misten binnen het assortiment van Andrélon. De fixatie is medium (Andrélon noemt het ‘Strong Hold’, met de score 3 op een schaal van 5), je haar wordt dus in model gehouden maar beweegt nog wel. Deze spray is ideaal voor de momenten dat je haar wat dof ziet, iets wat veel hairsprays nogal eens willen versterken. Daar heb je met deze fles geen last meer van!

Voor iedereen

De andere varianten, Fantastische Fixatie, Spectaculaire Slag en Verrassend Volume, kenden we al, maar mogen niet onbenoemd blijven. De geur is wat aangepast (écht haarlakachtig, wij houden ervan) en aan de buitenkant zie je direct wat de spray voor je kan betekenen. Fijn is dat er van de Fantastische Fixatie variant nu ook een mini te koop is, om in je handtas mee te nemen en je kapsel bij te werken als je een flinke windvlaag te verwerken hebt gehad, bijvoorbeeld.