Beauty

Alterna TEN Hair Spray

Hyaluronzuur, Afrikaans cacao-extract, Caviar Age-Control Complex™, Color Hold™, witte truffelolie, champagnedruivenpit-olie, Bulgaarse teunisbloem, Arabische wierook, Marokkaanse quiltje-schors en arnica. Ingrediënten die je misschien zou verwachten bij een luxe douchegel of parfum, maar we hebben het hier toch echt over een hairspray.

De Alterna TEN Hair Spray, om precies te zijn. Alterna is één van de duurdere kwaliteitsmerken van de wereld, dus is de introductie van een dergelijk luxe hairspray niet vreemd. Het houdt niet alleen je haar soepel in model, nee, ‘het bestrijdt tevens de tekenen van haarveroudering en biedt effectieve bescherming tegen de schadelijke invloeden van zon en kunstlicht. Bovendien geeft de spray een heerlijke en bijzondere geur van granaatappel en passiebloem, een subtiel parfum voor het haar’, zo belooft Alterna, en eerdere producten van dit merk kennende, geloven wij hen meteen.

Want Alterna is een merk dat zijn prijs meer dan waard is. De producten zijn steevast van hoge kwaliteit, en doen ook echt iets voor je haar. Het is even slikken, ruim 40 euro voor een bus, maar als je haar je zeer lief is, is het de investering absoluut waard.