Beauty

Alleskunner: CATRICE Colour Correcting Mattifying Powder

CATRICE Colour Correcting Mattifying Powder

Een magisch poeder van CATRICE, dat door de combinatie van vier kleuren de meest voorkomende huidproblemen laat verdwijnen. Dat moesten we zien!

Dat een groen poeder roodheid kan maskeren weten we. Dat paars de doffe huid laat stralen: check! Dat beige goed is om je natuurlijke huidtint te ondersteunen is ook bekend, net als de verfrissende werking van roze. Maar een poeder waarin al deze tinten samenkomen, dat tegelijk ook je huid nog eens mooi mat maakt, dat kenden we nog niet!

CATRICE Colour Correcting Mattifying Powder

Je vindt het nu in de schappen van CATRICE (bij Kruidvat en Trekpleister), en natuurlijk probeerden we het uit. Aan het poeder kun je al goed zien welke neutraliserende tinten er precies in zitten, met name het groen springt goed in het oog. Breng (eventueel na je foundation, als je die gebruikt) met een lekker grote kwast de poeder losjes aan op je gezicht. Neem je hele gezicht mee, anders heb je straks matte gedeelten en glimmende, maar ga gerust nog een keertje extra over die delen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Heb je bijvoorbeeld wat rode vlekjes op je wangen, of zijn die sowieso wat roder dan je zou willen, kun je daar gerust de kwast nog eens over heen halen.

Pas wel op dat je gezicht niet té ‘neutraal’ wordt, en breng niet overdadig veel poeder aan, om te voorkomen dat vrijwel alle kleur uit je gezicht trekt. Vind je jezelf toch wat bleekjes na gebruik? Met een goede blush en eventueel een bronzer breng je weer wat kleur in je gezicht. Een fijn poeder van CATRICE, dat je kunt gebruiken als vervanger van je normale gezichtspoeder. Zeker op dagen dat je huid wel een klein steuntje in de rug kan gebruiken een goede keuze! De verkoopprijs bedraagt €4,59.