Beauty Fashion

Lifestylelog bezoekt Alexandrium Shopping Center

Alexandrium Shopping Center

In de winter geven wij de voorkeur aan een overdekt winkelcentrum: lekker warm en droog. Onlangs bekeken we Alexandrium Shopping Center.

Alexandrium Shopping Center

Dit Rotterdamse winkelcentrum maakt deel uit van het Alexandrium complex, waar je ook Megastores en een Woonmall vindt. Perfect voor een dagje weg dus! Wij concentreerden ons op het Shopping Center, waar momenteel 140 winkels vindt. Alexandrium Shopping Center bestaat dit jaar 30 jaar, maar is altijd actueel gebleven: het aanbod en de uitstraling zijn helemaal van nu.

Rondleiding

Tijdens de rondleiding die we door Alexandrium Shopping Center kregen viel op dat je er bijna alle grote ketens vindt (V&D, C&A, New Yorker, WE, H&M en Mango, om maar eens iets te noemen), maar ook nog allerlei kleinere winkeltjes, met uniek aanbod. En ja, natuurlijk weten echte fashion victims Alexandrium ook te vinden wegens de eerste Primark die hier een aantal jaar geleden zijn deuren opende.

Sneltrein!

Nu kunnen we je van alles gaan vertellen over wat we zoal gezien en gedaan hebben. Maar het is veel leuker om dat zelf te bekijken, toch? Geniet daarom mee van het onderstaande filmpje, en neem in een sneltreinvaart een kijkje in Alexandrium Shopping Center. Ben je nieuwsgierig naar een gezicht achter Lifestylelog? Je herkent Lyndsey aan de gestippelde legging en groene oorbellen!