Beauty

12 Days of Christmas bij Lush

Nee, we weten het, het is nog lang geen Kerstmis. Het duurt zelfs nog een maand tot Sinterklaas. Maar we kunnen niet wachten, zeker niet nu we de cadeaus van Lush gezien hebben!

Lush heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om producten speciaal voor de feestdagen. En omdat december veel te kort is om daarvan te genieten, liggen ze al sinds oktober in de winkel.

Een greep uit het assortiment

Wie vaker bij Lush komt, ziet in het tijdelijk verkrijgbare kerstassortiment een hoop bekends voorbij komen. Zo is daar natuurlijk Snow Fairy, de magische, roze, mierzoete showergel die ladingen fans heeft. Ook wij slaan snel weer een voorraad in voor de rest van het jaar!

Verder is er veel heerlijks voor in bad, zijn we dol op de nieuwe Snowman Jelly, en ziet de Reindeer Rock zeep er prachtig uit. Neem vooral zelf snel even een kijkje bij Lush, want de producten komen pas echt tot hun recht als je ze met eigen ogen ziet, maar bovenal ook kunt ruiken.

lushkerst142

Cadeaus

Bijzondere aandacht vragen we je voor de cadeaus van Lush. Waar veel cosmeticamerken dit seizoen met cadeauverpakkingen komen waarin je vooral mini producten vindt, of extraatjes die je toch niet gebruikt, pakken ze dat bij Lush wel anders aan.

Er zijn cadeaus voor ieder budget, maar wij gaan (natuurlijk!) voor 1 van de grotere: 12 Days of Christmas. Omdat we de verpakking, die lijkt op een heel groot sprookjesboek, zo mooi vinden. Ook omdat hij van binnen verdeeld is in 12 vakjes, die je weer kunt gebruiken om je mooiste kerstversiering in op te bergen. Bij Lush doen ze niet graag een overvloedig ingepakte cadeaus, waarvan de verpakking binnen no time bij het vuilnis belandt!

In dit heerlijke cadeau vind je, de naam zegt het al, twaalf heerlijke Lush producten. Snow Angel Bath Melt, Hot Toddy Showergel 100g, Dashing Santa Bath Bomb, Honey I Washed The Kids Zeep 100g, Celebrate Bodylotion 45g, The Olive Branch Showergel 100g, Karma Zeep 100g, Golden Wonder Bath Bomb, Holly Golightly Bubble Bar, Lord of Misrule Bath Bomb, Cinders Bath Bomb, Star Light, Star Bright Bath Melt. Het grootste deel hiervan komt uit het kerstassortiment, alleen Honey I Washed The Kids zeep, Karma zeep en The Olive Branch showergel zijn het hele jaar door te verkrijgen.

Je kunt 12 Daus of Christmas natuurlijk op je verlanglijstje zetten. Maar minstens net zo leuk is het om jezelf nu alvast te verwennen, en steeds als je de producten gebruikt alvast een klein beetje kerstsfeer in je leven toe te laten. Merry Christmas!