Attractiepark

Aquaventura in Avonturenpark Hellendoorn gaat weer open!

Wow, het lijkt opeens wel zomer! Een goede reden voor Avonturenpark Hellendoorn om hun Aquaventura Slidepark weer te openen.

Aquaventura Slidepark

Een bezoekje aan een attractiepark is leuk, en dat Avonturenpark Hellendoorn daar geen uitzondering op vormt hebben wij ook al eens ervaren. Genoeg te doen voor iedere leeftijd, van spannende attracties tot fijne speeltuin en leuke shows. Maar een pretpark als het super warm is… hoe heerlijk is het dan om wat verkoeling te zoeken?

Die verkoeling biedt Avonturenpark Hellendoorn in de vorm van Aquaventura Slidepark, met een oppervlakte van 5000m2 het grootste outdoor slidepark van Nederland. Er zijn in total elf glijbanen, waaronder vier waar je met een band of mat vanaf kunt (altijd onze favoriet!). Door de tropische aankleding van het park wordt het nog eens extra zomers!

Extraatje

Een bezoekje aan Aquaventura zit niet in de prijs van je normale bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn inbegrepen. Een entreeticket voor Aquaventura kost €3 per persoon, of €10 voor 4 personen. Het slidepark is vanaf vandaag dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00, ideaal om ’s morgens de attracties te bezoeken en ’s middags het slidepark in te duiken. Meer informatie vind je op www.avonturenpark.nl.