Advertorial

Zorgbemiddeling bij Interpolis

Wachtlijsten in de zorg: we hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad. Heel vervelend, als je weken op de wachtlijst staat voor een simpel onderzoek of een afspraak bij een arts.

Maar er zijn meer zaken waar je tegenaan kunt lopen bij zorgverleners. Welke arts kan het best overweg met jouw klachten? Wie heeft er als eerste tijd? Kortom: welke zorg past het best bij jou?

Iedereen die is verzekerd bij Interpolis kan gebruik maken van zorgbemiddeling. Medewerkers van Interpolis zoeken voor jou de beste arts, passend bij jouw wensen. Wil je snel geholpen worden, of zoek je juist een arts die veel expertise heeft op het gebied van jouw klachten? Geef het door aan de zorgbemiddelaars, en zij begeleiden je persoonlijk naar de zorg die op dat moment het best bij jou past. Je leest er alles over via deze site.

Fijn! Maar zorgbemiddeling bij Interpolis betekent nog meer. Zo zijn er voor een aantal ingrepen afspraken over wachtduur gemaakt met verschillende ziekenhuizen en instellingen, zodat je nooit lang hoeft te wachten. En na een verhuizing helpen ze je bijvoorbeeld bij het zoeken naar een nieuwe tandarts en huisarts, iets wat nog lang niet altijd meevalt als je dat zelf moet doen. Op deze manier nemen de zorgbemiddelaars van Interpolis jou een hoop zorgen uit handen!