Advertorial

Wie is dé Nederlandse Coca-Cola light hunk?

Al sinds 1994 zijn wij dol op Coca-Cola light. Niet alleen op het drankje zelf, maar zeker ook op de commercials!

Want in 1994 deed hij voor het eerst zijn intrede: de Coca-Cola light man. Als sexy bouwvakker, die zakenvrouwen het hoofd op hol brengt, en heel recentelijk nog als sexy tuinman. Mjammie!

Om te vieren dat de Coca-Cola light man al 20 jaar een begrip is, gaat Coca-Cola light op zoek naar dé Nederlandse hunk. Eentje met een lekkere six-pack, maar die ook de humor en charme heeft die een aantrekkelijke man tot een echte hunk maken.

advcocacolahunk2

Ken jij er zo eentje? Je vriend, zoon, broer, buurjongen of misschien wel die lekkere collega? Surf dan snel naar de website, en laat weten waarom hij dé Nederlandse Coca-Cola light man is. Dat doe je natuurlijk niet voor niks.

Ten eerste zouden alle Nederlandse vrouwen moeten kunnen meegenieten van zo’n lekkere man. Wel zo sociaal, toch? En als heel veel vrouwen het met je eens zijn, en je via social media genoeg stemmen weet te verzamelen voor jouw hunk, gaat hij misschien wel door naar de grote finale in de Amsterdam Arena op 5 juni.

Hier mogen de hunks hun heerlijke lijf aan het werk zetten. Het gras van de Arena moet gemaaid worden tenslotte! Doen zij dat goed, en weten zij ook met de andere opdrachten de jury te overtuigen dat zij dé Nederlandse Coca-Cola light man zijn, dan wacht een mooie prijs.

Eeuwige roem, om te beginnen, want laten we wel wezen, met zo’n titel kun je aankomen! Maar ook een weekend met vrienden naar Berlijn! En natuurlijk is er ook een prijs voor de vrouw die heel Nederland op deze hunk gewezen heeft: zij gaat lekker shoppen met vriendinnen in Parijs.

Dus: ken jij een echte hunk? Twijfel dan niet, en meld hem snel aan op Coca-Colalight.nl!