Advertorial

What's keeping you hot this season?

Loop jij nog steeds in je zomerjas? Held! Wij durven het niet meer aan hoor, veel te koud! Het enige leuke van het aanbreken van de herfst vinden wij persoonlijk het uitzoeken van een nieuwe garderobe, met een nieuwe jas als hoogtepunt: die draag je tenslotte het meest.

Bij WE Fashion heb je volop keus, maar of het daardoor nou ook makkelijker wordt? Want waar ga je voor: stylish wol, of toch liever regenbestendig? Lang, kort of daartussenin? Met of zonder capuchon? Zwart, blauw, beige, grijs of groen? Eén hele mooie dure, of meerdere goedkopere zodat je bij iedere outfit een passende jas hebt?

En als je dan qua jas geslaagd bent, dan werp je je natuurlijk op de accessoires, en begin je weer van voren af aan. Want welke sjaal, muts en handschoenen passen het beste bij jouw keuze? Kom je er echt niet uit? Laat je dan adviseren door de WE Style Advisors, die helpen je graag. Ook slim: voor je bezoekje aan de winkel alvast de WE Fashion website bezoeken ter inspiratie. Dan zie je ook meteen dat de meeste jassen nog geen 100 euro kosten!