Advertorial

Wat is jouw ochtendritueel?

Een leuk onderzoek van Hero FruitOntbijt. Zij vroegen ruim 500 vrouwen naar hun favoriete ‘extraatjes in de ochtend’. Dat leverde een mooie top 5 op, waarin goed duidelijk wordt hoe wij onze over het algemeen gehaaste, druk druk druk, ochtenden liever zouden willen zien.

Maar liefst 74% van de vrouwen vindt uitslapen een heerlijk extraatje. Op een mooie tweede plaats, met 58% van de vrouwen die er wel oren naar heeft: ochtendseks. Uitgebreid douchen/badderen wordt door 56% van de vrouwen ook als fijn extraatje gezien. Ook het ontbijt blijkt belangrijk: een ontbijt op bed is voor 53% van de vrouwen een lekker ochtendextraatje, en uitgebreid ontbijten neemt de vijfde plek in (52%).

Ontbijten is belangrijk dus, 92% van de vrouwen gaat zonder de deur niet uit. Waar we nog niet zo lang geleden niet verder kwamen dan een bruine boterham met kaas of hagelslag, zijn we nu al weer een tijdje dol op variatie en extraatjes, zoals Hero FruitOntbijt. Zij zorgen voor een goed én lekker extraatje tijdens het dagelijkse ontbijtritueel, zodat je de dag met een flinke portie energie en een goed humeur kunt beginnen.