Advertorial

Verkouden? Vertel het Kleenex!

Met het winterweer van de afgelopen tijd zijn er nauwelijks nog mensen te vinden die niét verkouden zijn. En ben je toevallig net 1 van die gelukkigen, zal je zien dat je collega’s hun bacillen de vrije loop laten, en je alsnog aansteken…

Via de Facebookpagina KleenexNederland  en www.kleenexhulpteam.nl kun je er via de verkoudheidscheck achterkomen of jouw bedrijf in ‘alarmfase rood’ is beland als het om verkoudheid gaat. Is dat het geval, dan is de kans groot dat jullie een bezoekje krijgen van het Kleenex Balsam Eerste Hulp Team. Met hun tissues, verse smoothies, energiesnoepjes, stoombadjes en korte massages, uitgedeeld door een echte verkoudheidsprofessor en 2 assistenten, helpen ze jullie er zo weer bovenop!

In dit YouTube filmpje zie je hoe zo’n bezoekje in zijn werk gaat. Zijn jullie daar wel aan toe? Doe dan snel de check via de Facebookpagina of www.kleenexhulpteam.nl en meld je bedrijf aan!

advkleenex2

Kleenex verkoudheidspakketje

Niet werkzaam in een bedrijf, of al ziek thuis? Ook dan wil Kleenex je een handje helpen. Gebruik op Twitter de hashtag #verkouden of #griep, en @kleenex_helpt schiet je misschien zomaar te hulp met een verkoudheidspakketje!