Advertorial

Veilig online (Sinterklaas)cadeaus kopen!

Wij zijn dol op online shoppen. De beste, en vooral ook meest unieke, zaken vind je online. Daarnaast heb je online geen last van sluitingstijden, lange rijen bij de kassa of de typische feestdagendrukte.

De verwachting is dan ook dat Sinterklaas, en alle Hulpsinten die Nederland rijk is, nog meer dan vorig jaar online zijn cadeautjes zal inkopen. Waar veel mensen zich zorgen maken om de veiligheid, met name van het betalingsverkeer, weet de Sint dat dit helemaal niet nodig is! Met de MasterCard® SecureCode™ wordt dit namelijk nog veiliger!

Misschien heb je er al eens mee te maken gehad als je je online aankoop met je MasterCard afrekende: naast je kaartnummer en persoonlijke gegevens, moet je ook nog een persoonlijk wachtwoord invoeren, de MasterCard® SecureCode™. Deze code is alleen bij jou bekend, dus al vallen je creditcardgegevens in verkeerde handen, de code (die uiteraard zonder tussenkomst van de webwinkel bij je bank of creditcardmaatschappij wordt gecontroleerd) zorgt ervoor dat er niet zomaar online mee kan worden afgerekend. Wel zo veilig!

Je leest alles over de MasterCard® SecureCode™ op Mastercard.nl. En daarna: lekker shoppen!