Advertorial

Vakantie: alle musthaves voor deze zomer

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie? Lekker een paar weken relaxen, heerlijk! Maar voor het zover is moet de koffer ingepakt worden, en wat doe je daar in?

Deze zomer helpt bol.com je daar een handje bij. Hun speciale zomersite staat helemaal in het teken van de beste musthaves voor de zomer van 2013 (het zijn er 300 in totaal!). We namen meteen even een kijkje!

Bij het bezoeken van de site bekruipt je meteen dat heerlijke zomergevoel. Kom maar op met die vakantie! We nemen een duik in het assortiment, dat met mooie grote sfeerfoto’s wordt gepresenteerd. Als je verder naar beneden scrollt duiken er steeds weer nieuwe foto’s op, genoeg inspiratie dus.

Tijdens het struinen belanden er al snel wat spulletjes in ons winkelmandje. Fijn is dat je ook kunt selecteren in welke categorie je de producten wilt bekijken. Reis je met kinderen dan is daar een speciale pagina voor ingericht bijvoorbeeld, maar onze interesse gaat vooral uit naar ‘Zon, zee & strand‘.

Bij het zien van de heerlijke hangmat, klassieke strandstoel en trendy wijnkoeler wanen we ons al op het strand. Maar ook op het gebied van drogisterij artikelen is er volop keus: een zomers geurtje, fel kleurtje voor op de nagels, de onmisbare ladyshave, en ach, ook maar dat doosje condooms. Je weet tenslotte nooit wie je tegen het lijf loopt…

In de categorie ‘Vakantie basics‘ vind je handige (extra) opladers voor alle apparaten die je meeneemt op vakantie, maar ook fijne mini verzorgingsproducten die klein genoeg zijn om in je handbagage mee te gaan. Handig voor onderweg is de koptelefoon en, als je met bus of auto reist, de thermoskan.

Tenslotte slaan we, in de vakantie heb je daar tenslotte eindelijk eens tijd voor, nog een fijne hoeveelheid boeken in. Geen ingewikkelde kost, maar lekkere chicklits van Jill Mansell en Chantal van Gastel. Laat de vakantie maar beginnen, wij zijn er klaar voor!