Advertorial

Sony Ericsson Xperia X1 NU verkrijgbaar in Nederland

De tijd dat een mobiele telefoon alleen bestemd was om mee te bellen als je niet thuis was ligt ver achter ons. Tegenwoordig is ons mobieltje vooral een handige gadget waarmee we internetten, tv en films kijken, muziek luisteren, en natuurlijk dag en nacht bellen en sms-en. Dat roept om nieuwe toestellen die daar helemaal op ingericht zijn, zoals de Sony Ericsson Xperia X1.

Dit toestel lijkt in de verte misschien nog op een ouderwets mobieltje, maar kijk je eens goed dan zie je dat we hier te maken hebben met een waar multimedia middel. Opengeschoven komt er een handig toetsenbordje tevoorschijn, maar écht navigeren doe je via het 3 inch touchscreen VGA-schermpje. Hierop vind je 9 ‘panels’, die je naar eigen smaak kunt inrichten. Kies je favoriete applicaties, en met 1 tikje op het scherm kun je aan de slag.

De X1 heeft een lekker strak design, en voor de technisch onderlegden onder ons: ook de ‘binnenkant’ is dik in orde. De telefoon draait op Windows Mobile en is dankzij Turbo3G snel genoeg om alle applicaties vlekkeloos te laten lopen. De X1 is het eerste toestel, en tevens boegbeeld, van de nieuwe Sony Ericsson Xperia™-serie, die speciaal werd ontworpen om in te spelen op de groeiende vraag naar telefoons die hoogwaardig alles-in-één multimediagemak bieden. 

Check ook even de site en natuurlijk de prachtige TV-commercial.