Advertorial

Van top tot teen stralen dankzij de nieuwste Braun Silk-épil 7 Bonus Edition

Als de zon straalt, wil jij toch ook stralen… Tijd voor een beautymoment in de badkamer met de Braun Silk-épil 7 Bonus Edition.

Wat is er zo fantastisch aan dit toestel? Deze epilator verwijdert zelfs de kortste* haartjes en geeft betere resultaten dan een waxbeurt**. Je kan zowel droog als nat epileren. Ook de dode huidcellen worden in één beweging verwijderd, zodat de natuurlijke celvernieuwing wordt gestimuleerd en je benen een gezonde glans krijgen.

En er is nog een bonus… Bij je epilator krijg je nu gratis een reinigingsborsteltje voor het gezicht. Deze borstel verwijdert zes keer beter make-up en onzuiverheden dan een handmatige reiniging met een face wash. De borstel bereidt je huid voor op hydratatie en stimuleert de bloedsomloop. Resultaat: je huid wordt weer schoon, stralend en fris. En dat boost ook je zelfvertrouwen. Klaar voor je beautybehandeling van top tot teen?

advbraunproduct

 

Een complete beautybehandeling met de Braun Silk-épil 7 Bonus Edition. Je ontvangt dus niet alleen een epilator met de bijhorende hulpstukjes maar ook een reinigende gezichtsborstel. Bovendien krijg je nu ook een gratis Staatslot cadeau! Alle info en actievoorwaarden vind je hier.

* 0,5 mm, ter grootte van een zandkorrel.
** Verwijdert 4x kortere haartjes dan met waxen.