Advertorial

Maxim Hartman viert succes KPN Compleet

Erger jij je ook zo aan aanbiedingen voor nieuwe klanten, terwijl jij zelf al jarenlang trouw bent, maar nooit wat krijgt? Bij KPN pakken ze dat anders aan!

KPN Compleet klanten, dat zijn degenen die ervoor kiezen hun KPN Alles-in-1 Thuis te combineren met 1 of meerdere mobiele abonnementen van KPN of Hi, worden daarvoor rijkelijk beloond met gratis 45 extra tv-zenders, onbeperkt onderling bellen binnen het gezin en dubbele MB’s, minuten en sms’jes.

Als KPN Compleet klant word je dus aardig verwend! Maar omdat het in de feestelijke decembermaand natuurlijk niet alleen om krijgen, maar zeker ook om geven gaat, deed KPN onlangs een oproep aan al zijn KPN Compleet klanten: wie zouden jullie in het zonnetje willen zetten die dat ook compleet verdiend heeft? Je vader of moeder, man of vrouw, broer of zus, of misschien wel die aardige buurvrouw of andere bijzondere persoon? Er kwamen heel wat suggeties binnen!

Maxim Hartman (we kennen hem allemaal van het legendarische Rembo & Rembo, zijn eigen Omroep Maxim én zelf ook KPN Compleet klant) selecteerde vervolgens de meest bijzondere verhalen en ging op pad met een leuk cadeau. En daar zijn natuurlijk mooie video’s van gemaakt! Één van de bijzondere verhalen zie je in deze ludieke video.

Ben jij al KPN Compleet? Check de voordelen op kpn.com/compleet