Advertorial

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

8x4

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Welke kies jij?

Iedere 8×4 variant (er zijn er in totaal elf) draagt een naam die precies past bij het moment waarop je het kunt dragen. Momenten waarvan je wenst dat ze eeuwig zouden kunnen duren! Zo past Soft Kiss, met de geur van ylang ylang, bergamot en hyacint, als je het ons vraagt bij een heerlijk, liefdevol weekend met je geliefde, waarbij jullie genoeg hebben aan elkaar. Zacht en liefdevol: momenten die je koestert en die voor altijd in je herinnering gegrift staan.

Maar wat te denken van Wild Flower? Een combinatie van mandarijn, jasmijn en sinaasappel voor ultieme frisheid en vrolijkheid. Voor die momenten dat je je energie kwijt wilt, waarop je even helemaal nergens aan wilt denken en gewoon wilt doén! De perfecte frisse, energieke geur voor een festival met vrienden, dat dag en nacht doorgaat. Fijn als je dan maar eens per 24 uur je deo hoeft aan te brengen: zo blijft er veel meer tijd over om te genieten van het moment.

adv-8x4-2

Make it last

Onze favoriete geur is Hollywood. Deze combinatie van cranberry, wilde roos en musk ruikt lekker luxe. Subtiel, verfijnd en toch aanwezig: de perfecte eigenschappen van een Hollywood ster. Zenuwachtig voor een presentatie op je werk? Met deze geur heb je de hele dag de star quality die je nodig hebt en ben je bovendien 24 uur prima beschermd tegen nare luchtjes. Kun je na je geslaagde presentatie mooi de stad in om het te vieren, zonder je druk te maken om nare luchtjes.

adv-8x4-3

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hieronder weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.