Advertorial

Maak Meters voor mama’s!

De laatste week van het jaar staat traditioneel in het teken van Serious Request. Dit jaar zamelen de dj’s van 3FM, met behulp van heel Nederland, weer geld in voor het Rode Kruis en in het bijzonder moeders die geraakt zijn door oorlog. Wij dragen dit jaar natuurlijk weer ons steentje bij, jij ook?

Zilveren Kruis Achmea is één van de official partners van 3FM, en zij organiseren tijdens de Serious Request week (van 18 t/m 24 december) een hele leuke, sportieve sponsoractie, waar jij ook aan mee kunt doen! Met de landelijke estafette ‘Meters voor mama’s’ kun je door te wandelen of hardlopen geld ophalen voor het goede doel, en tegelijk aan je eigen conditie werken. Dubbel goed! Ook als je niet zo getraind bent kun je meedoen, je kiest gewoon de afstand die bij jou past.

De actie wordt georganiseerd in 6 steden (Leiden, Rotterdam, Haarlem, Zwolle, Enschede en Apeldoorn), maar woon je daar te ver vanaf kun je ook aan de slag via de app, die precies bijhoudt hoeveel meters je in je eigen woonplaats maakt. Echt iedereen kan dus meedoen, en zelfs als je niet mee kunt/wilt lopen kun je altijd nog iemand anders sponsoren natuurlijk!

Wij zijn van plan om tijdens Serious Request behoorlijk wat meters te maken, jij ook? Check dan snel www.metersvoormamas.nl of de Facebook pagina voor meer informatie, en meld je aan. Samen maken we vast en zeker genoeg meters om heel wat moeders te helpen, en onze eigen conditie te verbeteren!