Advertorial

Louboutin op zoek naar het nieuwe gezicht van Martini

‘Luck is an attitude’, althans, dat geldt voor de vrouw die het nieuwe gezicht wordt van Martini. Niemand minder dan Christian Louboutin is op zoek naar dat nieuwe gezicht, en dat zou jij wel eens kunnen worden!

Luck is an attitude

De Martini Royale Casting, naar de Martini Royale Cocktail, is op zoek naar dé vrouw die ‘Luck is an attitude’ uitstraalt. De vrouw die kansen met beide handen aangrijpt, die het leven lééft, in plaats van ondergaat. Een vrouw die energie uitstraalt, een vrouw die perfect past bij Martini.

De casting loopt nog tot 9 juli, en staat open voor dames van 25 jaar en ouder. Zij kunnen op Facebook een kort filmpje uploaden, waarin de wereld kan zien dat jij het nieuwe Martini gezicht bent, dat ‘Luck is an attitude’ jou op het lijf geschreven is.

De prijzen

Begin juli worden in de 27 deelnemende landen 25 kandidaten uitgenodigd voor de lokale finale, waarna 1 deelneemster per land wordt uitgenodigd voor de grote finale op Ibiza. In oktober hakt juryvoorzitter Christian Louboutin de knoop door, en wordt bekend wie het nieuwe gezicht van Martini wordt. Deze lucky winner speelt vervolgens niet alleen de hoofdrol in de Martini commercial van 2013, ze wint ook nog eens 150.000 euro, 12 12 designer outfits van Net-a-porter én (whaaa!) 12 paar Louboutin schoenen!

Is ‘Luck is an attitude’ jouw motto, en zie je het wel zitten om jezelf een heel jaar lang iedere maand in een nieuwe designeroutfit en bijpassend paar Louboutins te kunnen steken? Doe dan snel mee met aan de Martini Royale Casting!