Advertorial

Lifestylelog probeert Lay’s Pops!

Lay’s Pops zijn nieuwe chips die niet zijn gebakken of gefrituurd, maar gepoft in hete lucht. Daardoor bevatten ze niet alleen 50% minder vet dan andere chips en zoutjes gemiddeld bevatten, maar zijn ze ook nog eens opvallend luchtig en lekker.

Wij zijn dol op chips. Zo dol dat we er, zeker in gezelschap, heel wat handjes van naar binnen kunnen werken. Een schuldgevoel houden we er niet aan over, maar toch, het zou lekker zijn als dat snacken net wat minder vet zou kunnen. Eén ding staat voor ons echter als een paal boven water: dat mag natuurlijk niet ten koste van de smaak gaan!

layspops1a

Dat realiseerden ze zich bij Lay’s ook, want  Lay’s Pops zijn simpelweg verslavend lekker. Zo lekker dat we misschien nog wel meer handjes dan voorheen naar binnen werken (ssst!). Onze favoriet is de Paprika variant, maar ook Crispy Bacon & Cheese (een behoorlijk unieke smaak in het chips-schap!) is er één voor fijnproevers. Lay’s Pops hebben een stevige maar toch lichte bite en zijn goed gekruid, zonder al te zout te zijn.

layspops3a

Snacken hoeft niet per se gezond te zijn, sterker nog, hoe heerlijk is het om soms simpelweg te genieten zonder je zorgen te maken om calorieën, zeker tijdens een feestje of een middagje DVD’s kijken met het hele gezin bijvoorbeeld. Helemaal niks mis mee! Voor ons geen ‘snackradijsjes’ of gezonde, maar niet weg te krijgen droge snacks die vooral een associatie met karton oproepen. Met Lay’s Pops kun je gewoon ‘ouderwets snacken’, maar dan net een klein tikkie bewuster, zonder op smaak en ‘snackbeleving’ in te leveren. Een win-win situatie van het beste soort!

Advertorial