Advertorial

Kleurinspiratie: roze

Het is voorjaar! En het is je vast opgevallen dat het voorjaar dit jaar buitengewoon kleurrijk is. Maar hoe verwerk je al die vrolijke kleuren in jouw persoonlijke look? Daar gaan wij je bij helpen!

Iedere week zetten wij 1 kleur centraal, en inspireren we jou daarmee aan de slag te gaan. We trappen af met roze, de meest romantische kleur van allemaal. Een kleur waar je jonge meisjes in kunt uittekenen, maar die bij volwassen vrouwen een beetje in het verdomhoekje terecht is gekomen. Zonde! Want met roze fleur je zelfs de somberste dag weer op.

Roze is er in vele tinten. Van zachtroze en parelmoer, tot neonroze en fuchsia. Door deze grote verscheidenheid aan tinten is er altijd wel eentje bij die bij jou past. Bang voor de zuurstoklook? Niet nodig! Want met de juiste roze accenten in je outfit en make-up lift je moeiteloos op de roze-trend, zonder eruit te zien alsof je zojuist een bezoekje aan de snoepwinkel hebt gebracht.

Zin gekregen in roze? Mooi zo! Hieronder vind je heel veel inspiratie voor jouw roze voorjaarslook. Bang voor je portemonnee? Niet nodig, kijk maar eens goed naar de prijzen: ook voor weinig geld kies jij de juiste roze producten!

zachtrozefinal2jpg

Een lieve look? Kies voor zachtroze!

Met zachtroze tinten in je kleding en make-up creëer je een lieve, romantische look, die prima past bij met name dames met lichtbruin, blond of rood haar. Je kunt de kleuren van je kleding en accessoires prima aanpassen op je make-up, maar pas in je gezicht wel op voor een overkill: gebruik je roze lippenstift of gloss, laat de roze oogschaduw dan maar even liggen. Zachtroze lippen combineren prachtig met nude tinten of grijs op de ogen!

Niet gewend je uitgebreid op te maken? Een roze blush is altijd goed, ook als je weinig make-up draagt. Het geeft je een frisse voorjaarsblos. Heerlijk, want je bleke huid kan nu best wat kleur gebruiken! Ook je nagels laat je er binnen no time verzorgd en mooi uitzien met een lichtroze nagellak. Kies voor een Quick Dry variant als je haast hebt, of ga voor Long Lasting als je de kleur dagenlang mooi wilt houden. Beide varianten kosten bij Etos maar 2,49 euro!

Zachtroze tinten zijn bij uitstek geschikt voor iedere dag, of je nu naar je werk gaat of lekker op een terrasje wilt gaan zitten, met roze zit je altijd goed.

hardrozefinaljpg

Niet bang om op te vallen? Ga voor knallende rozetinten!

Dat roze niet alleen maar zacht en zoet is bewijst deze look, die bij uitstek geschikt is voor dames met wat donkerder haar. Met verschillende kleuren roze, van neon tot fuchsia straal je uit dat je niet bang bent om op te vallen. Spannend wordt het als je verschillende tinten combineert, maar is dat je wat te heftig kun je, als je naar je werk gaat bijvoorbeeld, ook kiezen voor een basic outfit, die je opfleurt met opvallende roze accessoires. Een roze sjaaltje, zonnebril of sieraden, en jij bent klaar voor het voorjaar!

In je make-up kun je opvallende roze tinten goed combineren met zwart. Kies bijvoorbeeld voor uitgesproken roze lippen, en breng (niet te bescheiden, zeker niet als je een feestje hebt!) zwarte eyeliner op je ogen aan. Een goede mascara én natuurlijk matching nagels maken je opvallende roze look compleet. Je nagels laat je nog eens extra opvallen als je ze zwart lakt, en er vervolgens de roze nailart die je ziet op bovenstaande afbeelding op aanbrengt. Dat knalt pas echt!

Aan de slag met roze

Wil jij aan de slag met roze? Doen! Zoals je kunt zien in onze collages hoeft het helemaal niet veel te kosten om jouw look de roze touch te geven. Bij Etos vind je qua make-up heel veel kleuren voor onder de 3 euro, en door het uitgebreide assortiment vind je er gegarandeerd iedere roze tint(en) die je zoekt! Vind je het leuker om roze te combineren met andere kleuren? Kan ook! Deze vrolijk gekleurde sjaal, die echt overal bij past, spotten wij eveneens in het assortiment van Etos. Een echte voorjaarsmust-have, voor maar 3 euro! Nog veel meer inspiratie vind je op etos.nl/voorjaar.etossjaal