Advertorial

Kleurinspiratie: groen

Deze week laten we je zien hoe je de kleur groen in je look kunt verwerken. Groen is een heerlijk frisse kleur, om energie van te krijgen. De kleur van het voorjaar, van frisse blaadjes aan de bomen, van de lente die écht doorbreekt.

Maar groen is niet alleen een kleur van de natuur. Ook in mode- en beautyland is groen steeds populairder geworden! De rage van een aantal jaren geleden, toen iedereen de mintgroene nagellak van Chanel moést hebben heeft gezorgd voor een heuse revival van deze vele jaren ondergewaardeerde kleur.

Dat groene nagels niet meer weg te denken zijn wordt wel duidelijk als je alle kleuren groene nagellak die op dit moment te koop zijn eens goed bekijkt. Van fris grasgroen tot opvallend metallic, je kunt echt alle kanten op. Daarnaast is groen een kleur die het ook perfect doet op je ogen. Zeker groene oogpotloden zijn wat ons betreft favoriet, want hiermee bezorg je jezelf in een handomdraai een heerlijk frisse oogopslag. Probeer het maar eens uit, en wees niet bang een lekker opvallende tint te pakken!

groen1def2

Groene make-up vind je, net als alle andere mogelijke kleuren, volop bij Etos. Sterker nog, je vindt er heel veel kleuren voor onder de 3 euro, reden genoeg om eens lekker wat kleur in jouw voorjaar te brengen! Maar hoe breng je nu groen aan in je look zonder er als de Hulk uit te zien? Kwestie van goed combineren!

Zo past een mooie roze lipstick zoals de Etos Colour Care lippenstift nr 112, perfect bij groene oogmake-up. Een en al kleur! Is dat iets te heftig voor overdag op je werk, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een meer neutrale tint. Je zult zien dat groen combineert met tal van kleuren, dus mix en match naar hartelust. Houd je het liever subtiel, of vind je groen écht niet jouw kleur? Kies dan een mooie groene accessoire uit, of mix groene accessoires met andere kleuren, zoals met de leuke armbandenset van Etos.

Volgende week zetten we voor de laatste keer een kleur centraal. Welke denk je? Precies, het kan niet missen: oranje! Nog veel meer kleurinspiratie vind je op etos.nl/voorjaar.

groen2def