Advertorial

Venga FusebyKia: welke flavour past bij jou? Laat het ons weten!

De Venga FusebyKia is een nieuw model, eentje die je helemaal kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

Schoenen, tassen en jassen zijn in allerlei kleuren en modellen te koop, zodat er altijd wel een exemplaar is dat helemaal past bij jou, en jouw persoonlijke stijl. Dat geldt ook voor de Venga Fuse. Daarmee koop je niet alleen een auto, maar ook een echt style-item!

Voor de buitenkant, het exterieur, heb je de keuze tussen Stone Black en Solid White. Kies jij voor veilig, en altijd stylish, zwart, of ga je voor wit, misschien wel ‘het nieuwe zwart’? Qua interieur kun je kiezen uit drie unieke ‘flavours’: luxe en stylish Brown, trendy en uniek Lime of strak en modern Black. Wat past het beste bij jouw smaak? En bij je nieuwe jas, om maar eens wat te noemen? Wij zijn benieuwd!

De Venga FusebyKia (Limited Edition!) is verder uitgerust met een panorama schuif/kanteldak, achteruitrijcamera, full map navigatiesysteem, 17″ lichtmetalen velgen en privacy glass, zodat je er gegarandeerd in stijl bij zit. Meer informatie over de Venga Fuse en zijn unieke flavours vind je hier, neem ook even een kijkje op de Facebook pagina.

Wat is, na het bekijken van alledrie de flavours jouw favoriet? Laat het ons weten, en plaats hieronder een reactie!