Advertorial

Interactief knuffelen met EyePet & Friends

Virtuele huisdieren kenden we al, maar de nieuwe PS Move-game EyePet & Friends is zonder twijfel de allerleukste, en meest interactieve variant die we ooit tegenkwamen.

Je speelt EyePet & Friends op je PS3, gebruikmakend van de PlayStation®Move-bewegingscontroller. Voer je nieuwe vriend (of vriendjes, je kunt er 2 tegelijk hebben) of doe trucjes met hem. Geef hem daarna eens lekker een aai of kroel, je zult zien dat je EyePet erop reageert en je dankbaar is.

Maar dat is nog niet alles. Je kunt je EyePet ook verschillende outfits aantrekken,  of een compleet eigen speeltuin voor hem samenstellen en hem daar lekker in laten spelen bijvoorbeeld. En dat alles op een wel heel bekende plek: jouw woonkamer! Op het scherm zie je, met behulp van de camera van de PS Move, jouw EyePets zo door de kamer hollen en spelen, en natuurlijk met jou knuffelen. Alsof er een echt huisdier in je kamer aanwezig is!

EyePet & Friends is in eerste instantie natuurlijk bij uitstek geschikt voor (jonge) kinderen, die naar hartelust kunnen spelen met hun virtuele vriendjes, en verbaasd zullen zijn hoe de diertjes op hen reageren. Maar niet alleen kinderen zijn dol op EyePets. Wij verwachten dat ook volwassenen massaal zullen vallen voor deze schattige beestjes die de huiskamer onveilig maken, want wat zijn ze leuk!