Advertorial Culinair winnen

Hoe ontbijt jij? Deel jouw ervaring en win Quaker Complete

Quaker Complete

Wij zijn benieuwd: hoe ziet jouw ontbijt eruit? Waar start jij de dag mee, en waar? Natuurlijk geven wij een voorbeeld en vind je hieronder ons ontbijtverhaal!

De ochtend is niet ons favoriete deel van de dag, en om nu vroeger op te staan om een uitgebreid ontbijt samen te stellen? Poeh, we draaien ons liever nog even om!

Makkelijk

Tot voor kort maakten we ons er dan ook makkelijk vanaf. Een volkorenkoek, een sneetje ontbijtkoek of wat krokante muesli in een kommetje yoghurt. Wel netjes aan tafel opgegeten, ondertussen het laatste nieuws op de telefoon doornemend, maar nooit echt tot volle tevredenheid. Zo’n volkorenkoek of sneetje ontbijtkoek vult maar matig, en krokante muesli, barst dat niet van de suikers?

Natuurlijk hadden we dat kunnen oplossen. Vroeger opstaan, shakes met allerlei zaden maken, granen roosteren. Maar hé, we zijn ook maar mensen. En we zijn gehecht aan onze slaap, om maar te zwijgen over de vraag of we ’s morgens vroeg wel tot al deze handelingen in staat zijn. Ons ontbijt moet bij voorkeur makkelijk en snel te bereiden zijn. En liefst ook nog lekker, als het even kan.

Quaker Complete

Quaker Complete belooft dat alles te zijn. Het bestaat voor 94% uit volkoren granen en is rijk aan vezels. Een bron van vitamines en mineralen, en zonder kunstmatige geur,- kleur- en smaakstoffen. En door de flinke hoeveelheid aan noten of vruchten (cranberries, mjammie!) klinkt het ook nog eens behoorlijk lekker. Voor ons reden genoeg om het eens uit te proberen, en aan een grondige smaaktest te onderwerpen.

Ons nieuwe ontbijtritueel

We kunnen natuurlijk niet zeggen dat Quaker Complete ons leven volkomen veranderde. We liggen nog steeds net zo lang in bed, en maken van het ontbijt nog steeds niet al teveel werk. En ja, we checken ook nog steeds het nieuws. Maar eerlijk is eerlijk, een kommetje Quaker Complete met yoghurt smaakt toch een stuk lekkerder dan zo’n voorverpakte (ontbijt)koek. Het ontbijt wordt zowaar een klein genietmomentje. En ondertussen zijn we natuurlijk blij dat we er geen seconde vroeger voor op hoeven te staan.

Hoe ontbijt jij?

Durf jij eerlijk te zijn? Wil jij ons vertellen hoe jouw ontbijt eruit ziet? Deel het met ons, via een reactie in het onderstaande facebook formulier. Dat hoeft niet zo uitgebreid te zijn, er hoeft ook geen foto bij, ‘een boterham in de auto’ vinden we al prima, als het maar eerlijk is. Vijf eerlijke reageerders krijgen Quaker Complete thuisgestuurd, om voortaan net zo lekker te ontbijten als wij. Wil je nog meer lezen over ontbijten? Bekijk hier het ontbijtverhaal van Uit Paulines Keuken.