Advertorial

Het belang van goede voeding

Wat eten we vandaag? Voor jezelf is het soms al lastig om te bedenken, zoveel keuzes vind je in de supermarkt. Maar ook voor dieren wordt de keuze qua voeding steeds uitgebreider. Fijn, maar waar moet je op letten als je diervoeding aanschaft?

Ieder huisdier is uniek, en dus heeft ook ieder dier zijn specifieke voedingsbehoeften. Hill’s Science Plan speelt daarop in met voeding geschikt voor de verschillende levensfasen van een huisdier. Een puppy of kitten heeft tenslotte een heel andere voedinsbehoefte dan een oudere hond of kat.

Alle producten van Science Plan zijn ontwikkeld door dierenartsen, waarbij er op het gebied van samenstelling en kwaliteit geen concessies worden gedaan. Dat zie je b.v. terug in de zogenaamde ‘fixed formula’, d.w.z dat altijd dezelfde ingrediënten in een vaste verhouding gebruikt worden. Hierdoor blijft het eindproduct steeds hetzelfde, wat maag-darm klachten bij je huisdier kan voorkomen.

Daarnaast bevat alle Science Plan droogvoer een superieure anti-oxidant formule met vitamine C en E, bèta-caroteen en selenium, die het immuunsusteem van het dier sterk houdt. Tenslotte heeft Hill’s Science Plan een hoge verteerbaarheid. Dit houdt in dat alle voedingsstoffen beter worder opgenomen, waardoor je je hond of kat minder te eten hoeft te geven, én waardoor deze minder ontlasting heeft.

Vragen over Hill’s? Bel dan de gratis Hill’s Voedingslijn op 0800-0222466 of kijk eens op www.Hillspet.nl.