Advertorial

Hero Fruitijs Met Echte Room: Andersom nóg lekkerder

Bij Hero doen ze het andersom. Want weet je… dan worden sommige dingen veel leuker, en in het geval van Hero ook nog eens stukken lekkerder.

Neem nu het Hero Fruitijs Met Echte Room. Da’s heel lekker fruitijs, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. En omdat er meer fruit dan room in het ijs zit, heet dit lekkere tussendoortje geen ‘roomijs met fruit’, maar Fruitijs Met Echte Room. Wel zo logisch!

In veel ander roomijs zit ook fruit verwerkt, maar veel meer dan 25% van het geheel wordt dit meestal niet. Bij Hero doen ze het andersom: ze maakten heerlijk fruitijs, en voegden daarna precies genoeg echte room toe om het extra lekker te maken. De perfecte verhouding bleek uiteindelijk 60-40, 60% puur fruit dus!

Bij echt fruit hoort natuurlijk ook échte room. Ambachtelijk gemaakt, met lekker veel slagroom, voor een volle en romige smaak. Zo ontstaat een heerlijke combinatie van ‘echte’ ingrediënten, puur en eerlijk.

advherofruitijs1

Denk andersom!

Om tot dit heerlijke ijs te komen, ging bij de mensen van Hero de knop om. Andersom denken, dat leidt tot verrassende resultaten.

Klinkt vaag? Welnee! Je kunt het zelf iedere dag ook doen. Neem maar eens dat oh zo bekende half lege glas. Half vol wordt het veel leuker! En dan die file waar je in belandt. Vervelend, tijdverspilling. Of… hét perfecte moment om je moeder te bellen en eens even lekker bij te praten!

Geloof ons, andersom denken kan je leven een heel stuk vrolijker maken! We probeerden het zelf ook uit. Na een lange werkdag, vol afspraken en openbaar vervoer dat niet meewerkte, was onze gedachte toen we ein-de-lijk thuis waren: ‘Pffff, wat een rotdag!’. De verleiding om op de bank te ploffen en de rest van de dag en avond te blijven hangen in de ‘rotdag’ sfeer was enorm.

En toen deden we het andersom! Want hé, de afspraken waren hartstikke nuttig, het openbaar vervoer had ons uiteindelijk toch thuisgebracht. En er was nog voldoende tijd over om lekker te genieten, om te beginnen natuurlijk met een lekker fruitig tussendoortje!

Ben jij al om? Wij hebben Hero Fruitijs Met Echte Room uiteraard zelf uitgebreid getest (‘Hè bah… werken’—>’Hoera, we mogen voor ons werk ijs eten!’), en mjammie, dat hele andersom-verhaal bevalt ons prima.

De smaken

Hero Fruitijs Met Echte Room is er in drie smaken: Rood Fruit, Mango/Passievrucht en Kers. Onze favoriet? Kers! Niet zo vreemd, want da’s ook onze favoriete fruitsoort. Gecombineerd met échte room genieten we er nog een beetje extra van!