Advertorial

Haal nu meer uit je kast

Shoppen, shoppen, shoppen, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Zeker nu in de uitverkoop is het lekker inslaan, want zeg nou zelf: zomerjurkjes heb je toch nooit genoeg? Net als topjes. En schoenen. En wat te denken van dat leuke jasje?

Maar waar laat je het allemaal??! En hoe houd je een beetje overzicht in je kast? Ons antwoord: IKEA. Daar hebben ze namelijk de PAX garderobekast, die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen en inrichten. Vakjes speciaal voor je schoenen en laarzen, je jurkjes netjes opgehangen achter de ene schuifdeur, je broeken en tops danwel hangend, danwel liggend achter de ander? Kan allemaal. En het beste nieuws: je kunt zo veel kastelementen naast elkaar zetten als je wilt, en dus eindeloos blijven shoppen: kwestie van er gewoon een stuk kast bijkopen!

Van 26 juli tm 7 augustus is het beste moment om de PAX garderobekast aan te schaffen. Dan krijg je namelijk een IKEA tegoedpas van 50 tot 100 euro toegestuurd na je aankoop! Dit geldt alleen op vertoon van je IKEA FAMILY kaart bij de kassa. Nog geen IKEA FAMILY lid? Dat word je gratis in de winkel of via IKEA.nl/FAMILY