Advertorial

Gratis leuke naametiketjes bij Spa Reine Kids!

Word jij, net als wij, zelden zonder een flesje Spa in je tas gesignaleerd? Dan is het fijn om te weten dat onze kinderen nu ons goede voorbeeld kunnen volgen.

Onlangs werd namelijk Spa Reine Kids geïntroduceerd,  handige 33cl flesjes vol puur Spa water. Fijn, want waar je op het gebied van zoete drankjes volop keuze voor kinderen hebt, zijn waterflesjes die speciaal voor kinderen worden gemaakt schaars.

Niet alleen het formaat van Spa Reine Kids is ‘kidsproof’, ook de handige klikdop is erg handig. Knoeien is bijna niet meer mogelijk! Door het slanke middenstuk van het flesje past het ook nog eens perfect in de kinderhand.

advspareine2

Om de Spa Reine Kids flesjes extra leuk te maken, zijn er nu speciale naametiketjes. Je kunt ze gratis aanvragen bij aankoop van een 6-pack Spa Reine Kids. Kwestie van op de actiesticker de unieke code opzoeken, en vervolgens op www.spakids.nl jouw eigen sticker samenstellen. Natuurlijk zet je daar je naam op, maar ook foto’s zijn welkom, en voor de echte creatievelingen is het zelfs mogelijk een eigen ontwerp toe te voegen.

Met de naametiketjes maak je jouw Spa Reine Kids flesje uniek, en overduidelijk van jou, en niemand anders. Handig, als je het flesje mee naar school neemt!