Advertorial

Goody Good Stuff: verantwoord en lekker uitdelen

Het nieuwe schooljaar is net begonnen, en meteen lopen we weer tegen het alsmaar terugkerende dilemma aan: wat delen we uit?

Uitdelen hoort erbij op een verjaardag, maar ook als kinderen tussen de middag of na schooltijd met je zoon of dochter meekomen om te spelen is het leuk ze iets lekkers te geven. Maar vind maar eens iets dat zowel lekker als ook nog eens geschikt is voor alle kinderen.

Melissa Burton, een voortvarende Amerikaanse, zag dat probleem ook, en besloot er zelf iets aan te doen. Omdat zij zag hoe moeilijk het in de klas van haar moeder was om traktaties te vinden die door alle kinderen gegeten mochten worden, maar ook omdat zij zelf haar ‘gummy sweets’ miste, omdat er dierlijke ingrediënten in konden zitten.

Het resultaat was Goody Good Stuff. Snoepjes zonder dierlijke ingrediënten, vrij van veelvoorkomende allergenen (gluten, lactose), halal en koosjer gecertificeerd. Oh, en ook niet onbelangrijk: ook nog eens hartstikke lekker.

Met Goody Good Stuff kunnen kinderen nu op school uitdelen zonder dat er klasgenootjes zijn die hun traktatie niet op mogen eten. Wel zo leuk! En thuis deel je het met een gerust hart uit, omdat je niet bang hoeft te zijn voor een overdaad aan E-nummers, of dat je kind een vriendje meeneemt dat bepaalde voedingsmiddelen niet mag eten.

goodygood2

Gewoon snoeperig!

Waar we nog eens extra blij van worden, is dat de snoepjes er ook echt uitzien als snoepjes. Gewoon vrolijk gekleurd, gewoon speels van vorm, gewoon, zoals snoep hoeft te zijn. Daarnaast verschilt ook de prijs nauwelijks van die van andere snoepjes: een zak van 150 gram heb je al voor €1,59, en de Uitdeelmix (perfect voor kinderverjaardagen!) kost €1,99. Je vindt Goody Good Stuff gewoon bij de supermarkt, o.a. Albert Heijn, Jumbo, C1000, Plus en Dirk vd Broek hebben de snoepjes in hun assortiment opgenomen. Check ook de Facebook pagina eens!