Advertorial

Dr. Van der Hoog in een nieuw jasje

Misschien heb je het al gezien: de producten van Dr. Van der Hoog zitten in een geheel nieuw jasje. Mooi, hoe de bekende amfora vaas een compleet nieuwe look heeft gekregen!

Maar niet alleen de buitenkant is nieuw, er zijn ook mooie nieuwe producten die wij alvast even voor je bekeken hebben. Zo is er de Purity reiningslijn, met o.a. de door ons geteste milk en lotion voor het reinigen van je gezicht, en een speciale milk om oogmake-up te verwijderen. De producten werken effectief doch zacht, en verwijderen probleemloos al je (oog)make-up, ook mascara.

Erg benieuwd waren we ook naar de Natural Intensive lijn, bestaande uit een dagcrème, nachtcrème en ooggel. Speciaal ontwikkeld om de droge huid te beschermen, verzorgen en hydrateren. Er wordt gebruik gemaakt van CM Glucan TM, een ingrediënt dat een beschermende laag op je huid vormt. De potjes zijn netjes verpakt met een spateltje, zodat je niet met je vingers in de potjes hoeft. Wel zo fris, en goed voor de houdbaarheid van de producten. De nachtcrème is erg rijk, en stevig van structuur. Ideaal om je huid te laten herstellen van de dag, droge plekjes zijn bij het opstaan verdwenen als sneeuw voor de zon. De dagcrème is lichter van structuur, en trekt wat sneller in. De huid blijft heel de dag soepel aanvoelen, zonder vettig te zijn. De ooggel wordt geleverd met een metalen rollertje, zodat je hem goed in de huid rond je ogen kunt masseren. Een erg fijn product, dat snel intrekt en de huid rond je ogen goed verfrist. Belangrijk voordeel van de gehele lijn is dat de producten geschikt zijn voor een gevoelige huid.

Natuurlijk is Dr. Van der Hoog ook bekend om zijn maskertjes. Ook deze zijn in een nieuw jasje gestoken, maar zijn er nog steeds in allerlei vormen (kant en klaar, poeder, anti-aging of 3-minuten) en soorten. Wij werden bijzonder blij van het kant en klare ‘Creamy coconut’ masker, dat niet alleen onze huid maar door de heerlijke geur ook ons humeur een boost gaf. Heb je iets minder tijd, maar kan je huid wel een oppepper gebruiken? Dan raden we het 3-minutenmasker Quick Restore met Aloë Vera meer dan aan. Dankzij de korte inwerktijd prima onder de douche te gebruiken, en door de Aloë Vera bij uitstek geschikt voor de dagen waarop je huid wat gespannen aanvoelt. Het resultaat mag er zijn: een frisse, en bovenal zachte huid die fris en verzorgd uitziet.

Dr. Van der Hoog is qua look een nieuwe weg ingeslagen, maar de producten zijn gelukkig nog steeds ouderwets fijn en veelzijdig. Voor iedere huidsoort, en voor ieder moment zijn de juiste producten in het assortiment te vinden, dus doe als wij, en kies snel de beste combi voor jouw huid uit en geniet!