Advertorial

Direct witte tanden met Prodent White Now Gold

Als een product iets belooft, dan willen we direct resultaat zien. Niet morgen, over een week of over een maand. Nee, nu, meteen! Prodent White Now Gold zegt dat te kunnen, wij namen de proef op de som.

Prodent White Now Gold is een tandpasta die direct wittere tanden belooft. Waar veel witmakende tandpasta’s dagen of weken nodig hebben om zichtbaar resultaat te bereiken, zie je bij deze meteen het verschil. Althans, zo luidt de belofte. Maar hoe krijgen ze dat bij Prodent voor elkaar, wat is er zo anders aan Prodent White Now Gold ten opzichte van andere witmakende tandpasta’s?

De kleur

Dat wordt direct bij het opendraaien van de tube duidelijk. De kleur! Donker paars/blauw, niet bepaald de standaard kleur voor een tandpasta. Maar direct bij het zien van de kleur begint ons iets te dagen… Iedere blondine zal het effect van zilvershampoo kennen: deze paarse shampoo neutraliseert de gele kleurtonen in je haar, en maakt het asblond of zelfs wit, afhankelijk van je haarkleur. We gokken zomaar dat deze tandpasta volgens hetzelfde principe werkt!

Het is een beetje ingewikkeld verhaal, maar iedere kleur heeft een ‘tegenpool’. Voor geel is dat blauw/paars, wat inhoudt dat deze kleur het geel kan laten ‘verdwijnen’. Optisch dan althans. Zo werkt dat met zilvershampoos, en zo werkt dat met Prodent White Now Gold, dankzij de Blue Light Technology. Wees niet bang dat je tanden na meerdere keren poetsen een blauwe of paarse waas krijgen, wij hebben de tandpasta twee weken achter elkaar dagelijks gebruikt zonder problemen.

Het resultaat

De grote vraag is natuurlijk: zagen we resultaat? Het antwoord is een duidelijk ja. Het voelde even raar, een intens donkere tandpasta gebruiken, en vervolgens met blauw schuim op je mond in de spiegel te kijken. Komt dit nog goed? Ja, gelukkig wel! Na het spoelen verdwijnt het blauw (oppassen dat je niet spettert met spoelen, zeker als je lichte kleding aan hebt, het blauw kan er lastig uit gaan!), en blijven er mooie witte tanden over. Natuurlijk is het effect afhankelijk van de kleur van je tanden, maar wij zagen zeker direct resultaat, dat na langer gebruik alleen maar sterker leek te worden.

Revolutionair? Behoorlijk! Deze tandpasta maakt je tanden niet alleen witter door het gele laagje langzaam ‘weg te poetsen’, het zorgt ook voor het oh zo gewenste directe resultaat. Daarnaast is het ook nog eens een prima tandpasta, met fluoride, die je tanden sterk en gezond houdt. Wij zijn fan!