Advertorial

De uitdaging tegen onzuiverheden: vernieuwde Normaderm, nu met drievoudige werking

Producten speciaal bedoeld om een onzuivere huid en puistjes tegen te gaan zijn over het algemeen prima voor tieners, maar veel te agressief voor vrouwen van boven de 20. Zij hebben producten nodig die niet alleen onzuiverheden aanpakt, maar hun huid ook intensief verzorgt.

Normaderm van Vichy doet dat, en werd onlangs vernieuwd. De drievoudige werking belooft onzuiverheden te verminderen, de huid 24 uur te hydrateren en langdurig te matteren. Binnen 7 dagen is je huid gezonder en stralender! Wij mochten proberen of dat echt zo is.

We testten de moisturiser, Hydraterende Verzorging tegen Onzuiverheden genaamd. Onze proefpersoon heeft geen last van ernstige huidproblemen als acné, maar wel regelmatig kleine pukkeltjes en een glimmende huid. We brengen het product iedere ochtend aan op een gereinigde huid, en merken direct dat de huid goed soepel aanvoelt, als bij een rijke dagcrème, maar dan zonder de glim die je daar meestal bij ‘cadeau’ krijgt. Dit matte effect blijft inderdaad een groot deel van de dag in stand, fijn!

Na een week testen lijkt de huid, zoals beloofd, in zijn geheel wat rustiger te zijn geworden. Minder kleine pukkeltjes en prima verzorgd. Waar producten speciaal voor de vette huid vaak zorgen voor droge plekken op de wangen of rond de ogen is dat bij Normaderm niet het geval, en dat is prettig. Wij blijven het nog even gebruiken, en adviseren iedereen die ook met een onrustige huid kampt Normaderm eens te proberen. Dat kan heel gemakkelijk: via de actiewebsite kun je een gratis 7 dagen proefpakket aanvragen (zolang de voorraad strekt), en zelf de uitdaging tegen onzuiverheden aangaan. Klik hier om naar de site te gaan, en zie wat Normaderm Drievoudige werking voor jou doet. Als je na je test op de actiesite je mening achterlaat maak je ook nog eens kans op Normaderm prijzen!