Advertorial

De Maaltijdvervangers van Etos Slank

etos maaltijdvervangers

Wil jij in 2014, net als zoveel andere vrouwen, eens goed op je gewicht gaan letten, maar heb je geen zin of tijd om ingewikkelde recepten te bereiden? Ga eens langs bij Etos! Daar vind je maaltijdvervangers die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens heerlijk smaken. Wij probeerden ze uit!

De tijd dat maaltijdvervangers smaakloze producten in saaie verpakkingen waren ligt achter ons. Bij Etos vind je een ruim assortiment maaltijdvervangers van het eigen merk. Shakes in verpakkingen met foto’s die je doen denken aan échte milkshakes, en repen die aardig wat weg hebben van candybars. Door hun looks erg aantrekkelijk om eens uit te proberen, en dat is dan ook precies wat we deden.

Op je gewicht letten of afvallen?

Je kunt maaltijdvervangers op twee manieren inzetten. Wil je op je gewicht letten, maar hoef je niet direct af te vallen, dan vervang je 1 maaltijd door een maaltijdvervanger. Zo is de Etos Slank maaltijdshake erg geschikt om als ontbijt in te zetten. Wil je echt wat kilo’s kwijt, dan vervang je ook de lunch, bijvoorbeeld door een Maaltijdreep. Zo krijg je wel alle voedingsstoffen die je nodig hebt binnen, maar dan met een stuk minder calorieën. Maaltijdvervangers zijn een stuk makkelijker in gebruik dan ingewikkelde dieet-methodes waarbij je meerdere keren per dag speciale maaltijden moet bereiden. Zo’n shake werk je ‘s morgens in een paar minuten naar binnen, en een reep past makkelijk in je tas om te gebruiken als snelle lunch.

etosslankbeeld2

Ideaal dus voor iedereen die een drukt leven leidt, en zeker voor diegenen die veel onderweg zijn en daarbij al snel zwichten voor een makkelijk te verkrijgen snelle, vette hap. Veel beter om op zo’n moment een Etos Slank Maaltijdreep uit je tas te halen!

De Maaltijdvervangers van Etos lijken dus alles goed te doen. Praktisch in gebruik (zeker als je bij de Maaltijdshakes ook meteen zo’n handige shakebeker, met maatverdeling aanschaft!), mooi design en helemaal uitgebalanceerd. Zowel de repen als de shakes zijn, handig per stuk verpakt, makkelijk om mee te nemen en stop je zo in je tas. Voor de shake zorg je natuurlijk wel dat je ook melk meeneemt, of op je werk hebt staan! Blijft 1, toch wel belangrijk ding over: de smaak. Wij sloegen aan het proeven!

De test: Maaltijdshakes en Maaltijdrepen

De Etos Slank Maaltijdshakes zijn er in drie smaken: Rood fruit, Vanille en Café Latte. Deze laatste is redelijk uniek en vind je niet bij veel andere merken, ideaal voor koffieliefhebbers. Wij vallen zelf niet direct in deze groep, en geven na alle smaken geprobeerd te hebben de voorkeur aan de Rood fruit variant. Lekker fruitig en bovenal heerlijk romig. Dat verwacht je niet bij een afslankproduct, maar zelfs klaargemaakt met magere melk (zoals aangegeven op de verpakking) krijg je na even schudden in de shakebeker een resultaat dat zich bijna kan meten met een milkshake! In een verpakking van € 5.99 vind je 10 sachets, waarmee een ontbijtje met deze shake eerder goedkoper dan duurder dan een regulier ontbijt is. Voor het geld hoef je het dus zeker niet te laten!

De Etos Slank Maaltijdrepen zijn er in de smaken Pinda nougat en Chocolade, om ook in periodes waarin je extra op je voeding let toch in je chocolade behoefte te voorzien. We like! De repen zijn lekker robuust, je moet er echt op kauwen, en geven daardoor het gevoel dat je écht een maaltijd neemt. Belangrijk, want op een drukke dag moet je er wel een paar uurtjes op vooruit kunnen! De maaltijdrepen kosten € 1.29, ook hier geldt weer dat een reguliere lunch (zeker ‘on the go’) vaak duurder is, en veel ongezonder. Zelfs als je helemaal niet wilt afvallen, maar wel op je voeding wilt letten, dus handig om in je tas te stoppen!

etosslankbeeld4

Goede voornemens

Afvallen, of in ieder geval wat meer op het gewicht letten, staat ieder jaar weer bovenaan in het lijstje goede voornemens van Etos. Je vindt er alles over op www.ETOS.nl/goedevoornemens. Staat het in 2014 ook bovenaan jouw lijstje, of heb je hele andere goede voornemens? We horen het graag!