Advertorial

Dacia Lodgy: gezinsauto van het jaar

Flexibiliteit, onovertroffen ruimte en een prima prijs: de veelzijdige Dacia Lodgy is niet voor niets de gezinsauto van het jaar!

Bij de Dacia Lodgy hoef je niet te kiezen. Of je nu behoefte hebt aan veel zitplaatsen, of juist aan een flinke hoeveelheid bagageruimte, de auto past zich moeiteloos aan aan jouw wensen.

Vijf of zeven zitplaatsen telt deze MPV, maar als je dat liever hebt kun je zowel de tweede als de derde zitrij volledig wegbergen, of in het geval van de derde rij zelfs uit de auto verwijderen. Dan heb je opeens een tweezits, met een ongekende opbergcapaciteit van 2617 liter!

Deze laadruimte kun je optimaal benutten door de lage laadvloer zonder drempel, da’s een stuk makkelijker met bagage inladen. Dagje shoppen? Nieuwe meubeltjes gekocht? Met de Dacia Lodgy hoef je na afloop nooit meer te proppen om al je aankopen makkelijk mee te nemen! Ook je kleinere spulletjes kun je trouwens prima kwijt, want ook in het interieur vind je op verschillende plekken opbergruimte, zoals bijvoorbeeld het handige opbergvak boven op het dashboard. Ideaal voor belangrijke dingen die je graag bij de hand wilt houden, zoals je headset, zonnebril, lipgloss of boodschappenmuntje.

Op deze site vind je meer informatie. Fijn om te weten: de Dacia Lodgy kun je kopen via de 50/50 deal: nu de ene helft (vanaf 7995,-), en de andere helft binnen drie jaar, rentevrij! Wij zijn onder de indruk van deze veelzijdige, handige én mooie auto!