Advertorial

CupCakes versieren op YouTube!

Leuk hè, die cupcake trend? De mooist versierde exemplaren zien we voorbij komen, en het is zo simpel om ze te maken, een kind kan de was doen. Althans… zo ziet het er altijd uit, maar om écht bijzondere exemplaren te maken kun je wel wat tips van echte cupcakepro’s gebruiken.

Dr. Oetker is om die reden een YouTube kanaal gestart, waar iedere cupcakefan aan zijn trekken komt. Of je nu een beginner bent, hard op zoek naar tips & trics, of juist een gevorderde cupcakebakker, enthousiast om je kennis te delen.

Via het YouTube kanaal CupCakes Versieren zie je filmpjes van enthousiaste bloggers, maar ook van heuse CupCakeSterren. Zij zijn geselecteerd door Dr. Oetker op basis van hun enthousiasme, creativiteit en cupcake-kennis, en zijn met hun how-to video’s die zij voor Dr. Oetker opnamen perfect in staat om jou de fijne kneepjes te leren.

advoetker2

Om steeds nieuwe inspiratie te krijgen kun je abonnee worden van het YouTube kanaal, zo word je steeds als er nieuwe content wordt geplaatst op de hoogte gebracht. Zo kun je de komende tijd nieuwe filmpjes verwachten, waarin je o.a. leert hoe je een wedding cupcake maakt, of een cupcake speciaal voor een geboorte. En wat dacht je van een heus cupcake boeket, da’s weer eens wat anders dan een gewoon bloemetje! Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats: na een paar minuten ‘cupcakes kijken’ op je beeldscherm, wil je alleen nog maar naar de supermarkt rennen en zelf cupcakes maken… en vooral opeten!