Advertorial winnen

Creëer jouw feestdagenlook met Andrélon (+WIN)

Zit jij al met je handen in het haar als je denkt aan de feestdagen? Helemaal niet nodig! Andrélon heeft namelijk voor ieder kapsel de perfecte producten, en maakt het voor jou heel handig om de juiste te kiezen.

Wil je je kapsel vooral fixeren, zodat het de hele dag onberispelijk blijft zitten? Dan kies je voor de Fantastische Fixatie producten. Heb je een bos krullen, en wil je deze accentueren zonder ze te laten pluizen? Dan is de Perfecte Krul range wat voor jou! Dames met steil haar (en/of een voorliefde voor de steiltang) gaan voor Schitterend Steil, terwijl je slag in je haar juist accentueert met Spectaculaire Slag. Wil je je haar graag wat extra volume geven dan kies je voor de Verrassend Volume-lijn, terwijl je met een kort kapsel tenslotte prima aan de slag kunt met de Super Style producten.

Eindeloos dralen voor het schap met haarproducten is dus niet meer nodig, je kiest heel gemakkelijk voor het effect dat je wilt bereiken of het soort haar dat je hebt. Om het extra duidelijk te maken is de sterkte van fixatie per product aangegeven op de verpakking. En om ervoor te zorgen dat je de producten op de juiste manier gebruikt, zodat het effect optimaal is, wordt op iedere verpakking ook nog eens uitgelegd hoe je de producten precies moet gebruiken.

Dus, of je deze feestdagen nu voor steil of krullen gaat, een pittig kort of juist weelderig golvend kapsel hebt: Andrélon heeft er de juiste producten bij. En het leuke is dat wij ook nog eens een pakket vol Andrélon stylingproducten mogen verloten onder onze bezoekers. Vul simpelweg het onderstaande formulier in en je maakt kans!