Advertorial Boeken

Bookadoo

Een boek lezen met je kind is leuk, maar een boek lezen waarin je kind de hoofdrol speelt is nog véél leuker! Bookadoo® biedt compleet gepersonaliseerde boeken aan, en gaf ons de kans om dat persoonlijk uit te testen.

Uniek aan Bookadoo® is dat niet alleen de naam van je kind in het boek terugkomt, maar ook zijn of haar foto. Stoere jongetjes veranderen in ‘Superkid’, terwijl meisjes nu eindelijk een echte ‘Popstar’ kunnen zijn. Voor kinderen die bezig zijn om zindelijk te worden is er een boekje waarin je het kind op het potje kunt zetten, terwijl er ook nog een leuk boekje is waarin 2 vriendinnetjes samen de hoofdrol kunnen spelen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog kiezen voor een gepersonaliseerd vriendenboekje. En, zo belooft Bookadoo®, het assortiment wordt nog verder uitgebreid.

Wij gingen voor een boek in de Superkid uitvoering. Nadat we deze keuze hadden gemaakt volgde de belangrijkste stap, het maken van een goede foto van het kind. Belangrijk is dat het kind recht in de lens kijkt en geen handen of haren voor het gezicht heeft. Daarnaast moet de foto natuurlijk ook scherp en juist belicht zijn. Alle eisen staan overzichtelijk beschreven op de site, mochten de makers toch vinden dat jouw foto niet geschikt is voor gebruik krijg je hier na het plaatsen van je bestelling een mailtje over, zodat je een andere foto kunt maken.

Die foto is natuurlijk erg belangrijk, want deze wordt op diverse plekken in het boek ‘geplakt’, en dat kan alleen als het precies past. De kwaliteitseisen voor de foto liggen hoog, en dat is te zien in het eindresultaat: onze Superkid ziet er prima uit, het hoofd past op iedere bladzijde perfect op het lijf.
Ook over de rest van de personalisatie zijn we dik tevreden: de naam van het kind wordt regelmatig genoemd, en in de Superkid uitvoering staat daarnaast ook de voorletter van het kind vermeld op zijn pak. Erg leuk, met oog voor detail!

 

Een gepersonalieerd boek of vriendenboekje heb je al vanaf 19,95 euro (softcover). Nadat je het op de site hebt samengesteld heb je het boek binnen 7 werkdagen in huis. Wat ons betreft een echte aanrader, want welk kind wil er nou niet de hoofdrol spelen in een écht boek?