Advertorial

Beste rimpelvuller van 2010: Tri-Aktiline

It’s a miracle! Je hebt een rimpel, smeert er wat op en hoepla: weg rimpel! Niet permanent, maar wel gedurende een aantal uur (dus als je maar vaak genoeg smeert hoeft niemand hem meer te zien…).

Tri-Aktiline heet het wonderproduct, dat rimpels direct laat verdwijnen en na regelmatig gebruik ook structureel belooft te verminderen. Heel wat knappe koppen hebben drie ingrediënten bij elkaar gebracht (Gatuline Expression, Kombuchka PH en Argireline) die rimpels direct na aanbrengen opvullen, zodat je er optich meteen vanaf bent. Een filler, maar dan van buitenaf en zonder de risico’s die injecties met zich meebrengen.

Tri-Aktiline is uitgebreid getest, met indrukwekkend resultaat, zowel op de lange als de korte termijn. Wij hebben helaas nog geen tijd gehad om het product weken achter elkaar te gebruiken, maar willen je wel alvast onze ervaringen van de eerste paar dagen met je delen.

Het principe is simpel: reinig de huid, breng de Tri-Aktiline aan op de rimpels en lijntjes, even laten inwerken en weg is de rimpel! Of in ieder geval: grotendeels weg. Wij hebben vol spanning in de spiegel zitten kijken hoe het product zijn werk deed, en zagen fijne lijntjes compleet verdwijnen, terwijl diepere rimpels ook een stuk minder diep leken te worden. De werking hield een paar uur aan, ook een beetje afhankelijk van je inspanningen, dus om heel de dag strak door te komen hebben we in de loop van de dag nog wel even wat bijgesmeerd.

Wil jij zonder enge ingrepen je rimpels opvullen? Dan is Tri-Aktiline een goede aanvulling op je normale gezichtsverzorging. Een tube, die doordat je alleen in de rimpels hoeft te smeren erg zuinig in gebruik is, kost 39,50 euro en is te koop bij Douglas. InStyle magazine riep het product al uit tot beste rimpelvuller van 2010, en wij sluiten ons daar helemaal bij aan.