Advertorial

538voorWarchild

Vandaag is 538voorWarchild van start gegaan, een actieweek op Radio 538 waarmee zoveel mogelijk geld voor Warchild zal worden opgehaald.

Van 9 tot en met 16 maart trekken de Radio 538 DJ’s met de mega studiotruck langs acht verschillende steden. De hele week zijn er veel leuke activiteiten te beleven op de pleinen. Er komen diverse artiesten optreden, er is een talentstage waarbij Nederlands zangtalent kans maakt op een platencontract, luisteraars maken kans om zelf op de radio hun favoriete plaat aan te kondigen en iedereen met een  bijzonder talent kan dit laten zien op het open podium.

En dat alles met 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderwijsprogramma van War Child. Want 28 miljoen oorlogskinderen zien nooit een leraar. Zonder onderwijs is de kans dat ze een vreedzame toekomst opbouwen klein.

Wil jij erbij zijn? Check dan snel het programma van de tour:

Vrijdag 9 maart Maastricht – Vrijthof, zaterdag 10 maart Nijmegen – Koningstraat (Koningsplein), zondag 11 maart ’s-Hertogenbosch – Markt, maandag 12 maart Hilversum – Kerkbrink, dinsdag 13 maart Alphen aan den Rijn – Rijnplein, woensdag 14 maart Meppel – Kerkplein, donderdag 15 maart Leeuwarden – Lange Pijp, vrijdag 16 maart afsluiting met een groot feest in Groningen – Grote Markt.

En natuurlijk blijf je ook via Radio 538 de hele dag op de hoogte.

Meer weten, of zelf ook in actie komen? Check dan snel www.538voorwarchild.nl en doe mee!