Accessoires Fashion

Zomers armbandje van My Jewellery

My Jewellery

De zomer is het seizoen van de leuke armbandjes, die bij korte mouwen en gebruinde armen veel beter uitkomen. Wij kozen er eentje van My Jewellery uit.

Zomer!

Het is echt bijna zover, de zomer staat voor de deur. We hebben al heel wat mooie, zonnige dagen gehad. De winterkleding is dus definitief uit de kasten verdwenen, en vervangen door vrolijke zomerse topjes en jurkjes. Om blij van te worden!

De zomer is ook het seizoen waarin accessoires opeens veel meer opvallen en beter uitkomen. Een leuk armbandje verdwijnt in de winter onder je lange mouwen, maar kan in de zomer een echte blikvanger zijn. Je kunt kiezen voor een opvallend exemplaar, bijvoorbeeld een variant met grote schelpen: helemaal hot deze zomer. Maar ook subtielere armbanden kunnen je zomerse outfit helemaal af maken, en jou een beetje extra blij.

My Jewellery

Wij mochten van My Jewellery eens goed in hun assortiment duiken: welk armbandje past er nu precies bij de zomer?

Een lastige vraag, zeker met zoveel keuze. Gaan we voor uitgesproken zomers, met opvallende kralen bijvoorbeeld? Goud, zilver, gekleurd? Uiteindelijk, na veel wikken en wegen, viel de keuze op dit schattige exemplaar.

My Jewellery

Dit goudkleurige dubbele armbandje doet het perfect bij een zomerse outfit, maar is neutraal genoeg om het hele jaar te blijven dragen. De zachtroze kraaltjes geven hem iets liefs en vrolijks, terwijl het goud voor een chique uitstraling zorgt die perfect staat op de wat gebruinde huid. De armband is niet van echt goud gemaakt, maar van roestvrij staal. Het grote voordeel is dat dit niet alleen goedkoper is (deze beauty kost €19,95) maar ook heel duurzaam; het materiaal verkleurt niet en blijft lang mooi. Ook voor dames met een allergie kan het gebruik van roestvrij staal een opluchting zijn, dit roept veel minder vaak allergische reacties op dan andere metalen.

Joie de Vivre

Naast schattige roze steentjes en goudkleurige schakeltjes valt de armband op door de hanger met de tekst ‘Joie de Vivre’, een mooi levensmotto. Fijn is dat de armband om vrijwel iedere pols zal passen: de lengte is 16,5 cm, maar je kunt hem ook wat ruimer dragen door de extra schakeltjes die aan de armband bevestigd zijn. Tot wel 3,5 cm langer, prettig als je wat bredere polsen hebt of je armbanden gewoon liever wat losser draagt.